De beste ideeën voor een stoere jongenskamer

Op zoek naar ideeën, kleuren, muurstickers en behang voor de inrichting van een stoere jongenskamer? De juiste kleuren zijn onmisbaar en denk ook eens aan stoere muurdecoratie. vtwonen zet de leukste ideeën op een rij!

stoere jongenskamer etsy schilderij 2

stoere jongenskamer boomhutbed groen grijs
stoere jongenskamer legergroen verf kleur muursticker
stoere jongenskamer auto muursticker groen

Thema’s voor jongens

Veel jongens vallen voor een stoere inrichting. Groen, blauw, ruwe materialen en heldhaftige posters. Kies bijvoorbeeld voor een boomhutbed, leuk om te combineren met een jungle-thema. Of ga voor vliegtuigen of brandweerauto’s. Kunnen ze vast dromen over als ze later groot zijn. Meer inspiratie over thema’s voor jongenskamers vind je op vtwonen.

Van legergroen tot brandweerrood

Kleur levert een onmisbare bijdrage aan de uitstraling van een jongenskamer. Kleine moeite, groot effect: verf een muur in een donkergroene of marineblauwe kleur. Deze stoere kleuren combineren fijn met knalkleuren, zoals oranjerood en felgeel. Meer ideeën voor kleuren vind je op Kleurinspiratie.nl. Liever behang? Neem dan een kijkje bij Studio Ditte of Eijffinger. Zij verkopen behang in allerlei kleuren en met stoere prints, van auto tot vliegtuig.

Op de muur

Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via Myhomeshopping.nl of Etsy.com.

Bron: 1 ‘Modern Zoo Animals’ van Neve Dobson op Etsy.com – 2, 3, 4 vtwonen wooninspiratie kinderkamers

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 13 februari 2013 om 12:12

Waar zijn deze stoere schilderijen te koop?

>

Anoniem op 20 juni 2012 om 00:38

Speeltenten voor de kinderkamer

Toen ik vorig jaar in Engeland onderweg was zag ik in een tijdschrift foto\'s van heel mooie speeltenten in verschillende thema\'s zoals sprookjes, vlinders, varen, brandweer etc. Pas vond ik een Nederlandse webwinkel persempretoys.nl die de hele collectie in Nederland en Belgie aanbiedt. Als je echt iets unieks wilt...kijk maar eens!
http://www.persempretoys.nl/buitenspeelgoed/speeltenten


Succes verder!


Petra

Shop suggesties

Inspiratie suggesties