vtwonen

Vroeg naar bed

Het koude weer vraagt er gewoon om: vroeg in bed kruipen. In een slaapkamer met warme kleuren, fijne stoffen, sfeerverlichting en fijne plekjes om je terug te trekken wil je nóg eerder naar bed. Breng het woonkamergevoel gewoon naar de slaapkamer!

vroeg naar bed

vroeg naar bed

vroeg naar bed

Plekken om je terug te trekken

Niet alleen je bed is een fijne plek om te gaan zitten. In de slaapkamer kun je ook hoekjes creëren waar je kunt ontspannen. Zet een fijne stoel in de hoek, leg er kussens en een plaid op et voilà, je hebt simpel en snel een heerlijk hoekje om een boek te lezen.

Sfeer creëren met licht

Licht doet van alles met je interieur. Hoe fijn is het als je echt sfeer creëert in de slaapkamer? Geen felle lampen, maar een subtiel licht naast of boven je bed. Wat dacht je van meerdere hanglampjes? Maak het geheel af door nog wat kaarsjes en een lichtsnoer toe te voegen.

Warme aankleding met textiel

Lig je toch het liefst in bed? Maak je bed dan helemaal winterklaar met fijne stoffen en warme kleuren. Leg een zacht en sfeervol plaid op het voeteneinde en style je bed af met mooie kussens. Durf je net iets meer? Hang ook textiel aan het plafond.

PS. Wist je dat er nu in de shop tot wel 50% korting is op veel dekbedovertrekken?

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties