vtwonen

Achter de schermen bij Frans

De stilisten van vtwonen komen op bijzondere plekken en maken van alles mee. Deze keer vertelt Frans Uyterlinde over de nieuwe dekbeddencollectie die hij voor vtwonen september fotografeerde.

huiscollectie dekbedovertrek

De kelder van een oude Pastoefabriek

“Toen ik wist dat ik de nieuwe dekbeddencollectie van vtwonen zou gaan fotograferen, ging ik nadenken over hóe ik dat zou doen. Enerzijds wilde ik het beddengoed toegepast fotograferen om het product goed tot zijn recht te laten komen. Anderzijds leek het me leuk om er een vervreemdend effect aan te geven. Toen kreeg ik het idee om de collectie te fotograferen op een locatie die er totaal niet uitziet als slaapkamer. Mijn keuze viel op de kelder van de oude Pastoefabriek in Utrecht waar tegenwoordig De Toonkamer is gevestigd: ruig, afgebladderd en vol historie. Het was een enorme klus – die fabriek is gróót, je loopt je benen uit je lijf – maar gelukkig had ik twee geweldige assistenten, Lisa en Suzanne, bij me.’ De foto’s zijn prachtig geworden, hier kun je de hele collectie bekijken.

p.s. Komt dit verhaal je bekend voor? Onze blogger Lisa was er bij als assistente van Frans en schreef een verslag.

Bron: Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 10 september 2013 om 03:33

Hi, I know your site is not in English and I'm unable to read it but I'm wanting to buy this duvet cover. Am I able to buy this from you guys? If so how much is it and how much would the shipping be to Houston,British Columbia, Canada? Thanks

>

Anoniem op 17 augustus 2012 om 10:34

Ik heb als tip van mijn makelaar om voor bezichtigingen niet elke keer de lakens te strijken, maar te bevochtigen met warm water uit een plantenspuit. Dan met je vingers een beetje recht strijken; werkt perfect en scheelt een hoop tijd!
Prachtige fotoshoot overigens!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties