De mooiste nieuwkomers in de vtwonen huiscollectie

In de vtwonen huiscollectie vind je de leukste meubels: eigentijds, functioneel en betaalbaar. We laten de nieuwkomers in de collectie zien, gecombineerd met onze favorieten. Onze vtwonen meubels, nu in de (web)winkel, straks bij jou thuis!

vtwonen huiscollectie

kinderkamer

bureau

eetkamer

kruk

kast

vtwonen meubels

Het is inmiddels een vtwonen-wijsheid geworden: van krukjes kun je er nooit te veel hebben. Mooi, een combinatie van onbehandelde en wit geverfde exemplaren.

De eettafel heeft een metalen onderstel en een toplaag van essen. Het ontwerp is even eigentijds als tijdloos. De tafel wordt voorzien van een extra metalen verstevigingslat en wijkt dus iets af van de foto. De stoere bank is gemaakt van multiplex: leuk om onbehandeld te laten, maar ook heel geschikt om te verven. De krukken schuif je gemakkelijk even aan. Aan de eettafel, in de zithoek, op het terras…

Geweldige vitrinekast

Leuk, zo’n vitrinekast in de keuken met je mooiste keukengoed erin. Natuurlijk is-ie ook geweldig in de woonkamer. De deuren en legplanken zijn van massief grenen in wit en de omlijsting is van essen fineer. Idee: Heb je de ruimte, plaats er dan twee naast elkaar met een beetje lucht ertussen.

Ook junior doet het graag: pronken met de leukste spullen. Wat slim: twee bedden ineen! Handig als er een logeetje komt. Goed om te weten: de bedden worden geleverd zonder lattenbodems en matrassen.

Zie hier een leuk bureau én alle vtwonen planken. Ze worden onbehandeld geleverd, maar zijn gemakkelijk te verven. Hier gefotografeerd in een kinderkamer, ook leuk in de gang of boven de bank, om maar wat te noemen.

Met een vakkenkast kun je letterlijk alle kanten op: hij staat overal leuk en er kan van-alles-en-nog-wat in. Idee: draai ’m een kwartslag en de kast is heel anders.

Vandaag nog bestellen?

Dat kan! Alles is online te bestellen via de vtwonen shop! Wil je de meubels eerst zien? Gan dan naar de winkelzoeker. Hier vind je een overzicht van alle verkooppunten van de vtwonen collectie.

Bron: vtwonen

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anoniem op 11 april 2015 om 21:56

waar is de bank op de bovenste foto te koop?

Beste Jitta, dit is de Candy Sofa van Arflex. Voor deze productie hebben wij ‘m bij Friday Next vandaan. Misschien zou je daar eens kunnen informeren naar de levermogelijkheden. Succes!

Anoniem op 22 juni 2015 om 22:17

Waarvan is de salontafel op de bovenste foto (wit)? / Waar is deze te koop?

Beste Pleun, deze tafel behoorde tot onze vtwonen huiscollectie. Helaas verkopen we deze niet meer (in onze shop). Deze twee tafels lijken er wel veel op: http://www.basiclabel.nl/tafels/salontafels-bijzettafels/bijzettafel-board-50×50-cm-wit-grenen-metaal-woood en http://www.eijerkamp.nl/salontafel-lima-26953.html