WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bed met opbergruimte

In een kleine slaapkamer kan je wel extra opbergruimte gebruiken. Vaak ben je al blij als er net een bed en kledingkast in de ruimte past. Maar waar laat je nou al dat beddengoed, die tientallen paren schoenen en de logeerspullen? Gewoon onder het bed! Er zijn veel bedden met opbergruimte te koop. Al is een bed met opbergruimte ook goed zelf te maken.

Bed met opbergruimte - wehkamp - vtwonen

Bedden met opbergruimte

Onder het bed heb je enkele vierkante meters welke heel nuttig benut kunnen worden. Je kunt lades of bakken onder het bed schuiven, maar er bestaan ook bedden met lades. Zo creëer je de meeste opbergruimte. Op vtwonen.nl vind je verschillende bedden met opbergruimte. Zo zijn er witte bedden met onder het bed ruime lades. Het bed is dan vaak extra hoog waardoor het diepe lades zijn waar je veel in kwijt kunt.

Zelf bed met opbergruimte maken

Als je handig bent, maak je zelf een bed met opbergruimte. Dit bed met breed uitgemeten bedpodium geeft een grootse indruk. In de lades onder het bed kan je heel veel spullen kwijt.
Hoe hoger je het bed maakt, hoe meer bergruimte er onder het bed vrij komt. Het meest ruimtebesparend is dus een hoogslaper. Bekijk het zelfmaakidee hoogslaper hoe je een hoogslaper met opbergruimte maakt. Het is even een klus, maar je hebt straks zeeën van ruimte onder je bed.
Voor nog meer bedden zelfmakers ga je naar het artikel zelf bed maken.

Opbergruimte in het hoofdeinde

Heb je nou al een goed bed, maar wel je nét even iets meer bergruimte. Bijvoorbeeld voor boeken, slaapspullen en nachthemden. Dan is een nieuw hoofdeinde misschien een idee. Ook deze vind je bij vtwonen. Maar ook zelf te maken. Door een compleet nieuw hoofdeinde met lades achter je bed te zetten, krijg je achter het bed fijn veel opbergruimte.

nog meer: wooninspiratie