WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 slaapkamers om bij weg te dromen

Dromen doe je in de slaapkamer. Maar je slaapkamer mag er natuurlijk wel prachtig uitzien. Weet je niet waar je kunt beginnen? Wij delen vandaag 5 slaapkamers om bij weg te dromen.

slaapkamerslaapkamerslaapkamerslaapkamers

Vintage dromenland

De combinatie van de oude lockerkastdeuren en het linnen beddengoed, geven de slaapkamer een unieke, vintage uitstraling. Afgemaakt met een wollen plaid, is de weg naar dromenland compleet.

Industrieel Scandinavisch

Dat de Scandinavische en industriële woonstijl goed bij elkaar passen, wordt duidelijk bij deze slaapkamer. De lichte kleuren en rauwe materialen geven de slaapkamer een stoer uiterlijk.

Warmte en rust

Opstaan is onmogelijk in deze slaapkamer. De pasteltinten en donkere muur zorgen ervoor dat de kamer zoveel warmte uitstraalt, dat je nog even langer wil blijven liggen.

Aankleding met textielen

Warme textielen en fijne stoffen zorgen ervoor dat je helemaal wegdroomt in de slaapkamer. Dat maakt deze slaapkamer dan ook zo perfect.

Romantisch dromen

Voor de romanticus is deze slaapkamer het einde. De zachte stoffen, lichte kleuren en unieke vormen geven de slaapkamer een romantische en rustgevende uitstraling.

nog meer: wooninspiratie