Woonstijl Ibiza: de zomer in huis!

Ooo, we’re going to Ibiza! Genieten van het ontspannen vakantiegevoel in je eigen huis? Het kan! Door de zonnige woonstijl Ibiza terug te laten komen in je interieur. De kleurrijke en bohemian details geven een vrolijke en gezellige uitstraling. Zo heb je de hele jaar door dat zomerse gevoel!
Woonstijl Ibiza: de zomer in huis

Typisch Ibiza

Wit en lichte tinten vormen de basis voor een Ibiza-interieur. Deze basis wordt aangevuld met meubels en accessoires van natuurlijke materialen. Het gebruik van hout zien we dan ook volop terug in Ibiza-kamers. Zowel lichte als donkere houttinten vormen een mooi contrast met de lichte basis. Style de look af met items in felle, vrolijke kleuren en met bohemian invloeden. Een Ibiza-stijl vloerkleed, boho mand, (veel) kelim kussens, rotan stoelen, dromenvangers en schelpen, stenen of andere vondsten van het strand mogen niet ontbreken!

Ontspannen buitenleven

Een hangmat alleen buiten ophangen? Zonde! Ook binnen kun je er namelijk heerlijk in ontspannen. Haal het gezellige Spaanse buitenleven naar binnen. Een houten decoratieve ladder, sfeervol lichtsnoer en veel groen als cactussen en planten in plantenhangers maken de Ibiza-look helemaal af. Meer Ibiza? Doe hier inspiratie op voor een keuken in de stijl van Ibiza, Ibiza op het terras en kussen in Ibiza-stijl om zelf te maken.

De mooiste items voor een interieur met woonstijl Ibiza:
Bron: vtwonen augustus 2014 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: wooninspiratie