Woonstijl: een landelijk interieur

Het landelijk interieur is al jaren favoriet bij velen. Helemaal niet gek, want juist deze woonstijl kenmerkt zich door gezelligheid, knusheid en huiselijkheid. Een perfecte woonstijl om bij thuis te komen dus. Ben jij fan van deze woonstijl? Wij zetten dan speciaal voor jou de mooiste landelijke producten op een rij. Gezelligheid gegarandeerd!

Landelijke woonkamer

De landelijke woonkamer kenmerkt zich door het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en stoere accenten. Favoriete kleuren zijn crème, beige, wit, grijs- en bruintinten. Populaire materialen zijn riet, hout en zink. Daarnaast hoef je je in de landelijke woonkamer niet in te houden met woonaccessoires. Warmte is belangrijk in het landelijke interieur. Zowel letterlijk als figuurlijk. Dus een grote hoeveelheid kaarsen, kandelaars en windlichten maken de ruimte gezellig en persoonlijk.

Landelijk wonen

Landelijke wonen kan niet alleen in de woonkamer, maar door het hele huis. Maak in de rest van het huis gebruik van dezelfde kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat het een geheel blijft. Uiteraard mogen ook de woonaccessoires overal terugkomen. Merken die landelijke meubels en accessoires in de collectie hebben, zijn Rivièra Maison, Clayre & Eef en Eleonora. Tip! OTTO heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de mooiste landelijke meubels voor in huis.

Onze favorieten voor in een landelijk interieur:
Bron beeld: Rivièra Maison

nog meer: wooninspiratie