WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Let it snow: hier shop je de mooiste witte woonitems

De feestdagen mogen dan wel voorbij zijn, we zitten nog steeds middenin de winter. En of er buiten sneeuw gaat vallen of niet, binnen hebben we het gelukkig zelf voor het zeggen. Daarom hoog tijd voor wat witte woonitems in huis!

Een witte basis

Witte woonitems hebben meerdere voordelen, maar één springt eruit. De kleur is namelijk met alles te combineren! Een witte basis geeft ontzettend veel mogelijkheden. Het zorgt voor rust in je interieur, zodat andere meubels of accessoires het focuspunt worden. Daarnaast maakt de kleur wit een frisse indruk. Een witte muur of witte vloer is bijvoorbeeld ook een perfecte basis. In dit stappenplan lees je hoe je je eigen vloer wit verft.

Witte meubels of accessoires?

Hier maak jij de keuze. Meubels zijn natuurlijk groter en opvallender dan accessoires, dus als je voor witte meubels gaat wordt het geheel als snel rustiger. Kom maar door met die witte bank! Let wel op: in witte stof komen natuurlijk makkelijker vlekken. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook prachtige witte meubels van kunststof. Met accessoires krijg je een wat subtieler effect, maar kun je nog steeds grote stappen maken. Waar ga jij voor?

nog meer: wooninspiratie