WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Witte vaas: eenvoudig mooi

Een witte vaas straalt een serene rust uit. Er zijn witte vazen in alle soorten en maten, van grote tot kleine. Ga je voor een simpele witte vaas of een opvallende vorm? Of toch een ontwerp met een klein neon accent?

Wit of wit?

Het ene wit is het andere niet. Sommige witte vazen zijn helderwit, terwijl andere iets meer crème zijn. Let goed op welk soort wit je wilt en wat bij jouw interieur past.  Hoe wit een vaas is hangt ook van het materiaal af. De vaas van vtwonen is bijvoorbeeld meer crèmewit terwijl de dipvaas van buiten echt puur wit is.

Neon

Neon of fluo accenten zijn de trend. In combinatie met een witte vaas is een beetje neon een subtiel kleuraccent wat zorgt dat jouw witte vaas eruit springt in je interieur. De bijzondere dipvaas heeft alleen van binnen een knalkleur, zeer subtiel, maar toch opvallen. Dat geeft net even wat extra’s. Kijk in de blog Neon vs pastel voor nog meer producten met een neon-accent, of check eens dit artikel over pastel en fluor kleuren!

Grote witte vazen

Er zijn kleine en grote witte vazen. Een grote vaas in het wit kan de eye-catcher zijn in huis. Combineer hem eventueel met een aantal gekleurde vazen, waardoor het witte exemplaar er goed uit springt. Tip! Bekijk hier alle witte vazen.

Witte vaas direct shoppen?
Bron beeld: Räder

nog meer: wooninspiratie