WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Witte kuipstoelen: mix & match

Mixen & matchen terwijl alle stoelen wit zijn? Ja! Zet diverse witte kuipstoelen gecombineerd met andere witte eetkamerstoelen aan de eettafel. Het resultaat is een speelse look dat door de rustige tint toch rustig oogt.
Witte kuipstoelen: mix and match

Mix & match

De eetkamerstoel hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Niet voor niets zijn er duizenden verschillende eetkamerstoelen verkrijgbaar. Bovendien is het niet nodig om te kiezen voor dezelfde stoelen aan de eettafel, een mix van verschillende stoelen kan ook. Mix verschillende kleuren of combineer verschillende modellen. Een eenheid behoud je door te kiezen voor verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur of van hetzelfde materiaal. Alle stoelen zijn geschikt om te combineren. Vind je het nog lastig? Een goede combinatie is zwart met wit en een kuipstoel gecombineerd met een vlinderstoel.

Witte kuipstoelen

De stoel die altijd kan en daarom tijdloos is, is de witte kuipstoel. Witte kuipstoelen stralen eenvoud uit, maar zijn ook stoer en robuust. Vooral het Scandinavische ontwerp met houten poten en een echte musthave in het moderne interieur. Wil je toch wat kleur? De witte kuipstoel kan perfect gecombineerd worden met kleurrijke meubels en accessoires.

nog meer: wooninspiratie