WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Windlicht voor binnen en buiten

Gezellig maken we het graag, zowel binnen als buiten. Dé ultieme accessoires om dat te doen, zijn windlichten. Plaats er mooie robuuste kaarsen in om de windlichten nog beter tot hun recht te laten komen en het windlicht voor binnen en buiten is een leuke accessoire. Bekijk daarom hieronder de selectie van mooiste exemplaren voor je interieur en tuin. 

Eva Padberg lantaarn

Het merk Eva Padberg heeft een collectie vol eclectische musthaves. Van poefs tot sierkussens en van vloerkleden tot windlichten. De windlichten zijn mooi om te zien en mogen dus gerust met elkaar gecombineerd worden. Kies er wel voor om de sfeerverlichting te groeperen, voor extra effect.

Riverdale lantaarn

De Riverdale lantaarn is een windlicht speciaal voor in de vensterbank. Leuk te combineren met Riverdale kaarsen. Het licht van de kaars komt door het Oosterse windlicht met gaatjespatroon met een apart effect tevoorschijn. Dit gaatjespatroon komt ook in veel andere producten van Zenza terug. Het lantaarn Porto is van glas, waardoor de vlam van de kaars zichtbaar blijft.

Sfeer voor buiten

Een windlicht buiten bij de deur geeft mensen een warm welkom. Een brandende kaars gaf vroeger aan of mensen binnen mochten komen. Tegenwoordig is het vooral heel sfeervol. Wil je de kaars de hele dag laten branden? Kies dan voor een kaars op batterijen.

Winters windlicht voor binnen en buiten

Tijdens de donkere dagen kan een windlicht op de tafel erg leuk zijn. Een keer eens wat anders dan bijvoorbeeld een kandelaar. Natuurlijk kun je een windlicht ook ophangen aan de muur of op een wandplank zetten. En wordt het mooier weer? Dan mag dat winterse windlicht mee naar buiten.


Bron: Eva Padberg

nog meer: wooninspiratie