WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wat is dát dan? Vrolijke items die je huis iets extra’s geven

Is het een vaas, een kandelaar of toch een boekenstandaard? Soms moet je twee keer kijken om te zien wat iets is. En soms kom je er nooit achter. Geeft niks, want elk interieur kan wel een object met een flinke knipoog gebruiken. Het geeft je huis persoonlijkheid. Deze vrolijke items hebben duidelijk de x-factor.

vtwonen 10-2019 | accessoires oranje tinten | vrolijke objecten

Bochtenwerk

In grafische patronen kun je jezelf helemaal verliezen. Het spreekt je aan of niet, maar hoe en waarom is soms maar moeilijk uit te leggen. De lijntekeningen van nu hebben vriendelijke rondingen en doen denken aan de dansende golven op een zomerse dag aan het strand. Ook verwijzen ze naar oneindigheid, optimisme en de art deco-periode.

Kleurexplosie

Soms val je gewoon op een kleur omdat je er vrolijk van wordt of omdat die zo perfect in je huis staat. Dat het item niet heel praktisch is, neem je dan maar voor lief. Duurzaam is het ook al niet, maar in sommige gevallen mag je – nee: móet je – gewoon een keer spijbelen. Zo is deze roze olifant een stoel, bijzetter en nachtkastje ineen. En wat vind je van deze andere vrolijke items?

Aaibaar

Blij worden we ook van vrolijk makende items met een hoog knuffelgehalte. Aaibare stoffen als wol en het nu zo populaire teddy geven je huis warmte en zachtheid. Heb je kleden en plaids genoeg, maar kun je het niet laten om dit exemplaar ook nog aan je collectie toe te voegen? In een handomdraai tover je ‘m tot wandkleed. Dat werkt nog goed voor de akoestiek ook.

nog meer: wooninspiratie