WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wandrek styling

Groot of klein, breed of smal, staand of hangend: een wandrek is er in verschillende varianten. Heb je er een uitgekozen, dan kun je er eindeloos mee combineren. Het is dan ook het ultieme accessoire als je regelmatig wat anders wilt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een tijdloze invulling van het wandrek, zodat het jaren kan blijven hangen. Wat voor wandrekstylist je ook bent, bekijk hier de wandrek styling met fijne tips!

Wandrek styling op wielen

Ideaal voor in de keuken, een verrijdbaar rek dat je gemakkelijk opzij zet wanneer je gaat dweilen. Je kunt hier natuurlijk pannen en servies in bewaren, maar je kunt ook kiezen voor kruiden, stapels met mooie theedoeken, haakjes op de hoek voor een keukenschort en opbergplaatsen voor je fraaie broodplanken. Dit verrijdbare wandrek wordt ook wel een trolley genoemd en is tegenwoordig enorm populair. Niet gek dus dat het assortiment keukentrolleys groot is. Bekijk hier alle keukentrolleys!

Een tijdschriftenrek als wandrek

Uiteraard is een tijdschriftenrek een uitstekend meubel om de mooiste tijdschriften uit te stallen, maar je kunt het rek ook stylen met andere voorwerpen. Mooie dienbladen, houten letters, ingelijste posters of oude borden uit het incomplete servies van oma, het kan allemaal. Tip! Zorg voor rust door te kiezen voor een rustig kleurenpalet.

Een leunend wandrek als pronkrek

Heb jij een kunstschat of rariteitenkabinet die jij graag wilt laten zien? Een leunend wandrek neemt weinig ruimte in en biedt toch verrassend veel plaats voor verzamelingen, souvenirs en hebbedingen. Wil je er een echte eyecatcher van maken? Vul het accessoire dan met planten of versier het rek met een slinger. Net zoals het verrijdbare wandrek, oftewel de trolley, heeft het leunend wandrek als grote voordeel dat je het woonaccessoire gemakkelijk kunt verplaatsen. Ben je het woonaccessoire in de woonkamer zat, dan kan het item dus gemakkelijk naar de keuken of de slaapkamer worden geplaatst.

Tip! Bekijk hier nóg meer wandplanken-rekken en -kasten.

Bron: 1. House Doctor – 2. vtwonen 02-2017 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Carolien Manning

nog meer: wooninspiratie