WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Najaarskriebels door de nieuwste vtwonen accessoires

We zetten deze week graag onze eigen vtwonen najaarscollectie in de schijnwerpers. Met onze najaarskriebels hebben we gewoon weer zin om het binnen gezellig te maken. Lekker de kachel aan, omringd door zachte stoffen en natuurlijke materialen in warme tinten, alles uit de nieuwe accessoires-collectie van vtwonen. Geloof ons, dan ben je klaar voor een hele winter huismussen!

Mooimakers van vtwonen

Met de nieuwe vtwonen najaarscollectie kan je als fan van velvet je hart ophalen met heerlijk zachte plaids en kussens in de vorm van een ster of hart. Verspreid de sfeermakers op de bank en je komt er niet meer af! Wil je de kussens leuk opbergen of heb je andere spullen die maar blijven rondzwerven? Dan zijn ook de zwarte geweven manden in verschillende groottes een handige en vooral mooie oplossing. De houten kandelaars, fotolijsten en vazen zijn de final touch voor je winterproof interieur. Heb je inmiddels ook last van najaarskriebels?


Bekijk de vtwonen collectie en sfeerbeelden hier. Als echte boekenliefhebber én fan van slimme oplossingen mag je ook onze vorige pick of the week niet gemist hebben.

nog meer: wooninspiratie