WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen Black Fridays: dit zijn onze favorieten

Het is zover: de vtwonen Black Fridays zijn van start! Deze hele week shop je jouw favoriete merken en items met extra veel korting. Kun je niet kiezen uit alle mooie items? Hier hebben we onze Black Friday favorieten verzameld.

vtwonen Black Fridays 2020

Korting op pannensets

Voor alle thuiskoks wordt het bereiden van een feestmaal lekker makkelijk gemaakt. Op veel pannensets gelden kortingen tot wel 60%: van stijlvolle zwarte pannen tot tijdloze varianten waar je nog jaren mee vooruit kunt!

Sprankelend interieur

Verlichting is minstens zo belangrijk in de decembermaand als versieringen: ze laten het interieur sprankelen. Wat dacht je van deze gouden tafellamp van House Doctor? Het donkere glas zorgt voor warmte en de gouden voet maakt ‘m chic.

Korting op stoelen

Nieuwe stoelen geven je interieur direct een andere sfeer. Ga voor een set makkelijke aanschuivers voor aan tafel of een zachte, comfy stoel om in te luieren. Tijdens de vtwonen Black Fridays ontvang je korting op fijne merken als Hay en Mooos.

Tot 20% korting op woonaccessoires

Op zoek naar kerstverrassingen of last-minute Sint-cadeaus? Pak de wensenlijsten erbij, want tijdens de vtwonen Black Fridays shop je veel woonaccessoires met korting. Van zachte kussens tot glanzende vazen en moderne ornamenten.

Zwarte klokken

Met een zwarte klok aan de muur ben je verzekerd van een stijlvolle blikvanger. Een strak model past perfect in een minimalistisch en neutraal interieur, maar knalt er tóch uit door zijn kleur. Kies hier je favoriet!

Zin om te shoppen?

Ontdek alle vtwonen Black Friday deals hier!

nog meer: wooninspiratie