WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor in de kinderkamer: de kinderfauteuil

Is jouw zoon of dochter al aan de eerste kinderfauteuil toe? Een speciaal moment, want een eigen stoel is natuurlijk geweldig. Als een koning of koningin op de troon zal jouw zoon of dochter plaatsnemen op de kinderfauteuil. Dan moet die eerste stoel wel bijzonder zijn. Wij spotten de mooiste tronen speciaal voor jouw zoon of dochter!
Voor in de kinderkamer: de kinderfauteuil

Kinderfauteuil kiezen

Er zijn allerlei leuke kinderfauteuils te koop. Filter op merk om nog sneller te vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je ook selecteren op de kleur die je zoekt. Erg leuk is de Jollein fauteuil. Dit is een lekkere relaxstoel voor de kleine en verkrijgbaar in een opvallende kleur! Liever design? Magis Me Too en Richard Hutten hebben een prachtige collectie design kinderstoelen.
Op zoek naar een kleurrijke kinderfauteuil? Bekijk eens de collecties van Sebra en lief! lifestyle. Tip! Vind hier de 6 leukste kinderfauteuils.

Kinderstoel

Op zoek naar een kinderstoel? Kijk dan in de categorie kinderstoelen. Hier vind je de hoge stoelen voor de kleinste kinderen. Deze kinderstoelen kun je zo aan de eettafel schuiven en zijn ook nog eens stijlvol vormgegeven.

Kinderfauteuil met naam

Je kunt een fauteuil met naam kant-en-klaar laten maken. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Borduur de naam van jouw zoon of dochter op de rugleuning of bekijk eens een kartonnen kinderfauteuil. Hier kan jouw kind zelf op tekenen en dus ook zijn of haar naam op schrijven.

Onze favorieten:

nog meer: wooninspiratie