WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Versieren maar: dit zijn de tien mooiste kunstkerstbomen

Ruil je dit jaar de echte boom in voor een kunstkerstboom? Of is de oude aan vervanging toe? Deze tien kunstkerstbomen zijn mooi, allemaal nét een tikkeltje anders en, niet onbelangrijk, er passen veel cadeaus onder. Of je nu kiest voor een klein exemplaar of een grote, haal de versiering maar vast van zolder. Dit weekend staat een van deze 10 mooiste kunstkerstbomen in huis!

kunstkerstbomen

1.

Bayberry van National Tree Company

Een groene, volle boom. De Bayberry kunstkerstboom is waarschijnlijk het eerste model waar je aan denkt bij een kunstboom. Let bij het kopen wel op de afmetingen, want hij moet natuurlijk wel in huis passen.

2.

Lech Groen van Kwantum

Ook met een klein budget kun je genieten van een van die prachtige kunstkerstbomen. En een handige tip: doe een rok om de boom heen. Dan is de standaard uit het zicht en kan de boom gevuld worden met cadeaus.

3.

Frosted Colorado van National Tree Company

Zoek je naar een kunstkerstboom die niet zo fel groen is? Dan is de Frosted Colorado een goede keuze. De naam zegt het al, de boom heeft een bevroren effect waardoor hij een witte ondertoon heeft.

4.

Frosted Colorado met LED van National Tree Company

Geen zin in gedoe met de kerstverlichting? Daar is een oplossing voor: een kunstboom waar de verlichting al in verwerkt is. Ideaal! Je vindt de boom hier.

LEES OOK
Wanneer ‘mag’ je de kerstboom neerzetten

5.

Snowy Sheffield van Van Der Gucht

Je komt helemaal in wintersferen met de Snowy Sheffield kunstkerstboom, die op zijn takken wat kunstsneeuw heeft. Nét of je ‘m zo uit het besneeuwde bos hebt gehaald. Versiering erin en klaar!

6.

Glittery Bristle van National Tree Company

Weinig plek in huis? Ga dan voor dit smalle model. Op de takken zit een dun laagje glittersneeuw. Hierdoor heeft de boom wat minder versiering nodig om alsnog te shinen in huis. Deze boom shop je hier.

7.

Serfaus Zwart van Kwantum

Heb je het niet zo op het traditionele groen van de boom? Ga dan eens voor iets anders: een zwarte kerstboom. Dat is hét voordeel aan een kunstkerstboom: je kiest hem in de kleur en stijl die bij jou past.

8.

Montreal White van A Perfect Christmas

Nog een schepje bovenop de kerstboom met kunstsneeuw? Dat is deze sneeuwwitte kerstboom. Hang je favoriete kerstversiering en verlichting erin en hij past perfect in het interieur.

LEES OOK
Cadeautje voor jou: download een vtwonen kerstachtergrond voor je mobiel

9.

Maine White van Royal Christmas

Net hadden we al een groene boom met verlichting, maar die kun je natuurlijk ook in het wit aanschaffen. Geen gedoe met lichtsnoeren, je kunt zo de versiering erin hangen. Laat de kerst maar komen! Je vindt ‘m hier.

10.

Snowy Burlap van Van Der Gucht

Een klein huis is natuurlijk geen reden om geen kerstboom te nemen. Ga bijvoorbeeld voor dit kleine tafelexemplaar. Een paar kleine kerstballen erin en je bent good to go.

LEES OOK
Zo stop je oude kerstballen in een trendy nieuw jasje

nog meer: wooninspiratie