WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Turquoise woonaccessoires

Turquoise werd door Pantone, de kleurexpert, uitgeroepen tot dé kleur van 2010. Turquoise woonaccessoires in deze mooie blauw/groene tint geven je interieur een frisse uitstraling. Turquoise doet denken aan helder zeewater en tropische eilanden. Deze kleur doet denken aan helder zeewater en tropische eilanden; kortom vakantie.
Turquoise woonaccessoires

Turquoise sierkussens

Haal deze fijne kleur in huis en droom rustig weg. De kleur doet namelijk verlangen naar een tropisch oord met een helderblauwe zee. Je kunt deze kleur op veel verschillende manieren toevoegen, ook binnen de categorie woonaccessoires. Zo blijft een aantal sierkussens op de bank mooi, maar kun je ook kiezen voor een verzameling vazen, kandelaars of waxinelichthouders in het turquoise. Wil je turquoise woonaccessoires combineren? Kies dan voor neutrale kleuren of andere blauwtinten. Ook een goed idee: mix turquoise glas met materialen als bamboe en rotan.

Shop het mooiste in turquoise online:


Wil je nog meer mooie turquoise woonaccessoires bekijken? Ga dan naar onze pagina met alle woonaccessoires en selecteer de juiste kleur.

nog meer: wooninspiratie