WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trend: Olijfgroen in je interieur

Met de herinneringen van pasta’s, pizza’s en tapas met olijven nog in je hoofd is er een nieuwe trendkleur die daar perfect bij past: olijfgroen. Als tegenhanger van alle felle kleuren die deze zomer volop aanwezig waren, is deze kleur groen perfect ter voorbereiding op je herfstinterieur. Je kunt de kleur overal mee combineren en vooral belangrijk: olijfgroen geeft rust en stijl. Al zin in een re-styling?
Trend: Olijfgroen in je interieur - HK Living

Keukentrends 2014

Er is geen kleur die beter matcht met de flessen olijfolie en azijn in de keuken dan olijfgroen. Olijfgroen is dan niet alleen mooi voor je interieur, maar behoort ook tot de keukentrends van 2014. Olijfgroen servies, tafellinnen en accessoires maken jouw keuken helemaal anno nu. Houd je dus niet in, maar geef die olijfgroene theedoek een prominente plek en zet deze fles olijfolie in het zicht.

Groene gordijnen

Durf jij te gaan voor meer? Kies dan voor groene gordijnen. Behalve dat ze opvallen, zorgen olijfgroene gordijnen voor een prachtige look. Je kunt de groene gordijnen door het hele huis ophangen en ze zijn goed te combineren met neutrale tinten. Maak je interieur af door je gordijnen te matchen met die leuke kussenhoes in dezelfde kleur of dat olijfgroene bankstel waar je al jaren over droomt. Stylen is een feest, dus helpen we je hieronder op weg met onze favorieten. Veel plezier met je olijfgroene interieur!

Onze favorieten:


nog meer: wooninspiratie