WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trend: grafisch zwart-wit in huis

Je kunt er niet meer omheen: grafische prints in zwart en wit zijn de trend. Online én in woonbladen! Posters, behang, textiel en zelfs servies worden bedrukt met prints en patronen. En nee, het hoeft niet modern en strak. Deze trend van grafisch zwart-wit in huis past bij bijna alle woonstijlen.
Trend: Grafisch zwart-wit in huis - Bloomingville

Zwart-wit posters in je interieur

Een eenvoudige manier om grafische elementen of zwart-witte kleuraccenten aan te brengen in je interieur is door middel van posters. Een sprekende print in een mooie lijst geeft je interieur direct meer pit en een heel andere uitstraling. Is een grafische print te heftig in jouw interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een ingelijste quote of ga voor een print op hout.

Trend: grafisch zwart-wit in huis

Grafisch textiel

Naast posters zijn er tal van andere accessoires in zwart-wit en met grafische prints. Denk bijvoorbeeld aan kussens, vloerkleden en plaids. De combinatie grafische prints en warme materialen geven het interieur een verrassende look en zijn bovendien niet te dominant. Fijn, want zo kun je deze mix eindeloos combineren.

Trend: Grafisch zwart-wit in huis

Zwart-wit accessoires

Als finishing touch kies je voor een aantal accessoires in dezelfde stijl. Met waxinelichthouders, vazen of servies maak je je grafische interieur helemaal compleet. Zet de accessoires in groepjes bij elkaar, op die manier blijft je interieur rustig en zijn je accessoires echte blikvangers.

De mooiste grafisch zwart-wit items:

nog meer: wooninspiratie