WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trend: Gouden verlichting in huis

Laat het interieur schitteren, stralen en spreken met gouden verlichting. Goud is namelijk dé kleur die je nu overal terugziet. En nee we hebben het hier niet over kitsch, maar over strakke vormgeving met een warme glans. Vind je het lastig om goud te stijlen? Daarom helpen wij je op weg met praktische stylingtips. 

Een gouden tafellamp of vloerlamp

Gouden tafellampen en vloerlampen kun je gemakkelijk verplaatsen en zijn dus perfect toe te passen wanneer je graag je interieur omgooit. Mix deze lampen wel met rustige kleuren. Hierbij kun je denken aan zwart, wit, grijs of blauwtinten. Omdat goud momenteel een populaire kleur is, is het aanbod gouden tafellampen en vloerlampen groot. Twijfel je tussen de verschillende exemplaren? Kies dan voor een tafel- of vloerlamp met een strak design. Door de kleur is een lamp met veel details niet nodig.

Gouden hanglampen

Heeft goud jou helemaal te pakken? Kies dan voor gouden hanglampen, prachtig boven de eettafel of in de hal. Heb jij een eettafel in XL-formaat? Denk dan aan meerdere gouden hanglampen naast elkaar: gewaagd maar succes gegarandeerd.

De mooiste gouden verlichting:Meer goud in huis?

Niet alleen gouden verlichting, maar meer chic goud in huis? Of glinsterend goud? Laat je inspireren!

Bron: House Doctor

nog meer: wooninspiratie