WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trend: Een interieur zoals op Ibiza

Net terug van Ibiza? Of heb je het zeker nog in de planning om dit eiland een keer te bezoeken? Ibiza is populairder dan ooit en ook de vele huizen op dit eiland staan veelvuldig in de spotlight. Helemaal niet gek, want de huizen gespot in de woonbladen en blogs zijn stijlvol ingericht en nodigen uit. Loungebanken op het terras én in huis, veel groen en vooral een bonte mix producten van over de hele wereld: bij het inrichten van je interieur zoals op Ibiza mag je vooral vrij je gang gaan.
Trend: een interieur zoals op Ibiza

Zebraprints en koper

Vooral de dierenprints komen in allerlei vormen terug in het interieur zoals op Ibiza. Dit gecombineerd met kopertinten, verschillende houtsoorten en veel groen zorgt ervoor dat de ruimte rust en schoonheid uitstraalt. Wil je het rustig houden? Kies dan voor de kleurencombinatie bruin, groen en wit, zoals hierboven is te zien. Ben jij een durf-al? Mix dan de dierenprinten met roze, blauw en hout.

Trend: Een interieur zoals op Ibiza

Badkamerkrukjes

Bovenstaande badkamer is speciaal voor de kids, maar helaas heeft niet iedereen meerdere badkamers in huis. Niet getreurd, want richt je je badkamer in zoals op Ibiza dan mag kleur niet ontbreken. Stijl je badkamer met kleurrijke badkamerkrukjes, een opvallende spiegel en een vrolijke slinger eromheen.

Trend: Een interieur zoals op Ibiza

Tuin accessoires

Op Ibiza speelt de tuin een belangrijke rol. Door het warme weer zul je er ongetwijfeld elke dag in doorbrengen. Daarom zijn stijlvolle tuin accessoires een must. De rieten boodschappentas en rieten manden zien er leuk uit, maar zijn ook functioneel. Ook buiten mag er veel groen gebruikt worden. Laat je bloemen en planten nog beter uitkomen in grote bloempotten, zoals hierboven te zien is. En uiteraard mag een tuinfeest op z’n tijd niet vergeten worden. Vergeet daarom niet een goede stereoset van bijvoorbeeld het merk Bose.

Bron: vtwonen augustus 2014 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Emmy van Dantzig

nog meer: wooninspiratie