WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trend: digitale wandklok

We leven in een digitaal tijdperk en kijken steeds vaker op digitale klokken. Waar grote vraag naar is, is ruim aanbod in. De ontwerpen worden steeds verrassender. De digitale wandklok kan dus als een echt design item zijn plek in jouw huis innemen!
Styling en shopping: digitale wandklok

Digitale wandklok

Ondanks dat veel digitale apparaten over een klok beschikken, vinden veel mensen het fijn om toch nog een mooie klok in huis te hebben. Omdat we zo gewend zijn om de tijd af te lezen van een digitale klok, kiezen veel mensen ook aan de wand voor een digitale variant.

Apart en functioneel

Een digitale klok voldoet enerzijds aan een functionele behoefte maar heeft ook iets aparts. Aan jou de keus om voor een opvallend of simpel digitale klokje te gaan én te kiezen waar je deze klok wilt ophangen. In de woonkamer is een natuurlijk plek, maar de klok staat ook erg mooi in de slaapkamer, de keuken en de hal. Kortom, overal waar je de tijd wilt aflezen kun je de klok ophangen.

Futuristisch

Digitale klokken zijn er in de meest futuristische uitstralingen. Met LEDverlichting, minuten die worden aangeduid door een lichtbron of een digitale klok die in tekst aangeeft hoe laat het is. Er zijn veel moderne mogelijkheden en je hebt altijd een exclusief exemplaar.

Onze favorieten:

nog meer: wooninspiratie