WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tip: uitschuifbare tafels

Alsof je kunt toveren: tafel voor vier wordt tafel voor acht. Uitschuifbare eettafels zijn ideaal in kleine woningen, maar kunnen uiteraard ook in grote ruimtes uitkomst bieden. Wanneer het nodig is, maak je het blad langer en weer heel gemakkelijk korter. Het grote voordeel? De tafel staat nooit in de weg.
Tip: uitschuifbare tafels

Functionaliteit en design

Veel uitschuifbare tafels zijn tegenwoordig mooi vormgegeven. Dat bewijst maar weer dat functionaliteit en design heel goed samengaan en dat een tafel niet alleen functioneel hoeft te zijn. Een uitschuifbare tafel is in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een design exemplaar van een bekend designmerk of kun je kiezen voor een landelijke uitschuifbare tafel. Wil je een tijdloze tafel in huis? Hout is altijd goed en nooit uit de mode.

Uitschuifbare eettafels

Een uitschuifbare eettafel is heel handig, omdat je zelf de lengte ervan kunt bepalen. Het is dus niet gek, dat de meeste uitschuifbare tafels eettafels zijn. Heb je eens een etentje met meer mensen, dan kun je de eetkamertafel groter maken zodat iedereen er comfortabel aan kan zitten. Er bestaan echter ook uitschuifbare salontafels, die net zo handig zijn.

Uitschuifbare tafel kiezen

Wanneer je voor een uitschuifbare tafel kiest, wil je het liefst ook multifunctionele stoelen die gemakkelijk op te bergen zijn. Wanneer de tafel uitgeschoven is, kun je deze gebruiken. En wanneer de tafel weer ingeklapt is, kunnen de stoelen opgeborgen worden.

nog meer: wooninspiratie