WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Styling: Scandinavische sinterklaasdecoratie

Sinterklaas is hét kinderfeest waarbij je zelf mee mag doen. Door cadeaus te kopen, maar ook door het huis te versieren. Doe dit bij voorkeur in stijl, bijvoorbeeld met Scandinavische sinterklaasdecoratie. Het resultaat is warm, rustig en sfeervol. Laat het sinterklaasfeest maar beginnen!

De zak van Sinterklaas

De jute zak waarin de sinterklaascadeaus gaan, is een echte klassieker. Een nieuwe, Scandinavische variant is de waszak zoals je hierboven ziet. Deze kun je heel eenvoudig zelf maken door een witte waszak te kopen en met een watervaste stift te voorzien van tekst. Ook de papieren zak en rotan mand lenen zich perfect om te gebruiken voor het opbergen van de cadeaus. Het voordeel van deze opbergers is dat de accessoires na het sinterklaasfeest gewoon kunnen blijven staan.

Paard als sinterklaasdecoratie

De meeste sinterklaasdecoratie is voorzien van de kleuren geel en rood. Scandinavische sinterklaasdecoratie echter niet. Bij Scandinavische accessoires zijn de iconen daarom belangrijker, zo zijn je accessoires toch herkenbaar als decoratie voor Sinterklaas. Het paard is één van de items die nauw verbonden zijn met het kinderfeest. Wil je het huis hullen in sinterklaasstijl, dan mag het paard dus niet ontbreken.

Bron beeld: Koetjes & Kaartjes

nog meer: wooninspiratie