WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Styling: Een trolley in je interieur

Als je een trolley aanschaft weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Je creëert namelijk niet alleen een hoop opbergruimte, mooie pronkstukken komen er ook goed tot z’n recht. Het is dus helemaal niet gek dat het item momenteel zo populair is. Tips nodig hoe je het meubelstuk het best kunt stylen? Lees dan snel verder!
Styling: een trolley in je interieur

Een mooie en praktische opberger

Heb je een mooi servies dat gezien mag worden of een set kussens die niet meer op de bank past? In een open trolley berg je je mooiste spullen gemakkelijk op. Dus ook dat servies of die mooie kussens. Is de ruimte waarin je het meubelstuk wilt plaatsen niet zo groot? Geen probleem! Doordat het item op wielen staat, kun je deze heel eenvoudig verplaatsen. Bovendien is de trolley open, dus heeft dit item een luchtige uitstraling. Ook fijn: er zijn verschillende formaten trolleys verkrijgbaar.
Styling: een trolley in je interieur

Een pronkstuk

Natuurlijk hoeft een trolley niet per se te dienen als opberger. Vaak is het item zo mooi dat het een accessoire op zich is. Als je het meubelstuk decoreert met jouw favoriete pronkstukken en accessoires heb je een echte eyecatcher waarmee je je interieur persoonlijker maakt. En dat is fijn, want met persoonlijke elementen in je interieur voel je je direct meer thuis.

Shop je trolley online

Kan je niet wachten om je eigen trolley te stylen met mooie spullen? Dat snappen we helemaal! Daarom hebben we de mooiste trolleys alvast op een rijtje gezet. Heb je liever een ander model? Bekijk dan al onze trolleys en shop het meubelstuk die het best in jouw interieur past direct online.

De mooiste trolleys:

nog meer: wooninspiratie