WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Styling: alternatieven voor de kerstboom

De Kerst staat weer voor de deur. Langzaamaan wordt het dus tijd om na te denken over de kerstdecoratie van dit jaar. Traditioneel staat in veel huizen tijdens Kerst een mooi opgetogen kerstboom. Maar er zijn alternatieven. Benieuwd welke? Lees dan snel verder! 

Houten kerstboom

Wil je dit jaar eens wat anders dan de traditionele kerstboom, maar kan je er niet helemaal afstand van doen? Dan is een houten kerstboom een goed alternatief. Heel anders dan een echt exemplaar, maar je kunt hem net zo mooi decoreren als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een steigerhouten variant met veel vakken, zo is er ruimte genoeg om je mooiste kerstdecoratie te laten pronken. Ook mooi: een paar stoere takken uit het bos waaraan je mooie kersthangers hangt.

Wel op zoek naar een kerstboom? Die koop je tegenwoordig gewoon online!

Creatief met tape

In plaats van een staande kerstboom kun je ook kiezen voor een zelfgemaakte variant van tape. Koop washitape in een mooie kleur en plak een kerstboomvorm op je muur. Met een mooi lichtsnoer erbij en wat leuke hangers heb je een echte eyecatcher. Wil je een echt persoonlijk exemplaar? Print dan wat mooie foto’s en hang ze (in de vorm van een kerstboom) met mooie tape aan de muur.

Kerstaccessoires

Natuurlijk kun je je huis ook met alleen kleine accessoires kerst-proof maken. Kaarsen, waxinelichtjes, mooie kandelaars, papieren sterren en kersthuisjes: niets is te gek. Met veel lichtjes en mooie accessoires haal je de Kerst net zo in huis als met een grote kerstboom. Zoek al je mooiste accessoires bij elkaar en het stylen kan beginnen!

Natuurlijk is er nog veel meer mooie kerstdecoratie te krijgen! Benieuwd wat? Bekijk dan snel al onze kerstaccessoires voor nog meer inspiratie.

nog meer: wooninspiratie