WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

String Pocket wandrek: prachtig en functioneel

Prachtig en multifunctioneel: beter kun je het String Pocket wandrek eigenlijk niet omschrijven. Dit minimalistische rek is perfect voor ieder interieur en maakt het opbergen van je mooiste, persoonlijke accessoires een feestje. Van plantenrek tot boekenkast, de String Pocket is voor allerlei doeleinden te gebruiken.

Groen, groener, groenst

Groen is hip! In de lookbooks van de merken zien we groen als inspiratie voor komend woonseizoen en ook als verfkleur op de muur kunnen we niet om deze fijne tint heen. Niet zo gek dus, dat ook de String Pocket in een prachtige groene variant te verkrijgen is. Gebruik hem als blikvanger op je witte muur of ga voor ton-sur-ton. Door je wandrek in dezelfde kleur als de muur te kiezen, worden de items die erop staan nog beter uitgelicht. Zo heb je voldoende plaats om je persoonlijke accessoires te laten stralen.

Wandvullende blikvanger

Ben je op zoek naar een mooi wandmeubel om die saaie, lange muur mee te vullen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de wandkasten van String. Alle wandrekken en kastonderdelen zijn met elkaar te combineren, waardoor je gemakkelijk een kast samenstelt die past bij jouw smaak, woonwensen en opbergeisen. Met behulp van schappen, bakken en kasten creëer je niet alleen veel praktische ruimte, maar ook ruimte voor foto’s, planten en andere woonaccessoires.

String Pocket in de slaapkamer

Het is waarschijnlijk niet de eerste optie waar je aan denkt als je op zoek bent naar een nachtkastje. Toch kan een String Pocket prima dienst doen als opberger voor naast, en als je de ruimte hebt rondom het bed. Je wekker, een stapel boeken, je leesbril en een glas water: er is genoeg ruimte om alles wat in de slaapkamer rond het bed slingert op te bergen. Handig, en het staat ook nog eens prachtig! Door je bed in te bouwen in een wand van rekken, creëer je een uniek en persoonlijk hoofdbord.

Shop jouw favoriete String Pocket wandrek online:

 

nog meer: wooninspiratie