WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stoer en industrieel wonen

Heb jij veel authentieke materialen, zoals hout en ijzer in huis staan? Of wil je dit heel graag nog toevoegen aan het interieur? Dan past een stoere en industriële stijl goed bij jou! Omdat ook wij fan zijn van deze woonstijl en hebben we een aantal stoere items voor je uitgekozen. Perfect om stoer en industrieel te wonen. 
Stoer en industrieel wonen

Een stoere basis

Een stoer en industrieel interieur kenmerkt zich door authentieke materialen als staal, grof geweven stoffen, geschuurd leder en verschillende onbewerkte houtsoorten. Daarnaast hebben de ruimtes een neutrale basis met wit-, bruin- en grijstinten en wordt er juist geen gebruik gemaakt van felle kleuren om alles een geheel te houden.

Stoer en industrieel wonen

Stoere woonaccessoires

Naast een neutrale basis kun je grafische prints toevoegen om stoer en industrieel te wonen. Denk bij grafische prints aan een grafisch kussen, een vloerkleed met een print of juist opvallende teksten aan de muur. Het kan allemaal in een stoer interieur! Wil je toch liever een beetje kleur aanbrengen? Dan kun je gaan voor vazen in verschillende zachte kleuren zoals blauw of bruin.

Shop items om stoer en industrieel te wonen:

Bron beeld: 1. vtwonen – 2. vtwonen

nog meer: wooninspiratie