WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Speciaal voor de feestdagen: Kerstservies

Bij het kerstdiner hoort een mooi gedekte tafel, inclusief glitters en opvallende items. Maar wil je echt uitpakken dit jaar? Dan kun je een compleet kerstservies kopen. Hiermee zien de gerechten er nóg lekkerder uit en waan je je nog meer in kerstsferen. Laat het kerstdiner maar beginnen!

Villeroy & Boch toy’s delight

Ben je dit jaar in voor een uitbundige, traditioneel gedekte kersttafel? Dan biedt het Toy’s Delight kerstservies van Villeroy & Boch je heel veel keus. In deze collectie vind je gedecoreerde borden met een levendig kersttafereel erop. Naast dit kerstservies vind je in deze collectie accessoires om je kersttafel extra feestelijk aan te kleden. De absolute blikvanger: een grote slee met de Kerstman en zijn rendieren.

Blond kerstservies

Ook Blond Amsterdam heeft een kerstservies in de collectie. Uiteraard voorzien van de nodige hoeveelheid kleur en illustraties. Dit servies is bedoeld voor bijvoorbeeld koffie en gebak en bestaat uit kleine bordjes en mokken. Op alles staat een mooie kerstspreuk en een vrolijke kerstafbeelding. Reden om een lekkere kersttaart of -stol te maken!

Kersttafel decoreren

De kersttafel decoreer je natuurlijk niet alleen met mooi servies. Je kunt er ook een mooi tafelkleed en een prachtig tafelloper op leggen. Kies deze in fijne kerstkleuren. Kijk daarvoor eens bij tafellopers en tafelkleden.

Onze favoriete servies voor de Kerst:
Bron beeld: Broste Copenhagen

nog meer: wooninspiratie