WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shop de look: Leren banken

De leren bank is met een opmars bezig en daardoor steeds vaker gespot in de woonbladen, op blogs en in interieurs. Niet gek, want door de kwaliteit en de lange periode dat de bank meegaat is het de ideale bank voor in de woonkamer. Bovendien kan een leren bank prima tegen een stootje, de bank wordt er zelfs mooier van. Tijd dus om een leren bank te overwegen en alle mogelijkheden op een rij te gezet!
Shop de look: leren banken

Soorten leren banken

Leren banken vind je in allerlei soorten, kleuren en maten. Naast gewone bankstellen zijn er hoekbanken, leren bankcombinaties, loungebanken en nog veel meer soorten. Er zijn zelfs bijpassende stoelen verkrijgbaar. Samen met een bijpassende meubels en accessoires wordt de leren bank een fijn meubel in de woonkamer. Zo behoud je een stijlvol en egaal geheel in je interieur.

De leren bank

De leren bank ziet er in elk interieur weer anders uit. In het door vtwonen gestylde interieur heeft de leren bank een stoere en industriële uitstraling door de combinatie met meer items van leer. Tevens is er gebruikgemaakt van donkere tinten en rustieke accenten. Wil je het geheel iets minder stoer laten ogen? Combineer dan de leren bank met warme materialen als wol, katoen en hout.

Shop de look:


Bron: Fotografie James Stokes | Styling Marianne Luning

nog meer: wooninspiratie