WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shop de look: Hubsch in je interieur

Weer tijd voor een make-over van je interieur? Het merk Hübsch helpt je op weg! In twee prachtige stylingproducties laat het merk zien hoe je het bankje en de open kast nog beter uit laat komen. Wij zochten er direct producten bij, zodat je meteen de styling kunt overnemen voor jouw interieur. Hubsch in je interieur? Zeker doen dus.
Shop de look: Hubsch in je interieur

Het bankje

Het bankje is een aangename toevoeging aan je interieur. Steeds vaker wordt dit bankje, dat oorspronkelijk bedoeld was voor de hal, ook gespot in de woonkamer en slaapkamer. In de woonkamer heeft het bankje wat weg van een extra bijzettafel en in de slaapkamer kun je het bankje perfect aan het voeteneind zetten. Bovendien kun je op het bankje gaan zitten, maar je kunt er ook je favoriete woonaccessoires op kwijt.

Shop de look: Hubsch in je interieur

De open kast

Een open kast kan rommelig ogen. Belangrijk is daarom de kast altijd netjes te houden en te kiezen voor bepaalde kleuren. Het merk Hübsch heeft gekozen voor Scandinavische tinten als zwart, wit, grijs en koper. Het resultaat is een mooie kast met accessoires die niet uit de toon vallen. Voor een nieuwe look van de kast kun je heel eenvoudig wat accessoires wisselen. Fijn toch?

nog meer: wooninspiratie