WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shop de look: een lichte en ruime woonkamer

Droom jij ook over een lichte en ruime woonkamer? En een woonkamer waar alle overbodige accessoires mooi opgeborgen zijn? Doe dan net zoals het interieur-conceptbureau Cómodo en richt de woonkamer overzichtelijk in. Kies voor kleuren uit hetzelfde kleurenpalet, materialen die bij elkaar passen en het geheel oogt direct een stuk rustiger.
Shop de look: een lichte en ruime woonkamer

Kast op maat

Een grote opbergkast is ideaal om een grote hoeveelheid spullen uit het zicht op te bergen en tegelijkertijd ook spullen in het zicht. Bovenstaande opbergkast annex wijnkast is op maat gemaakt door Cómodo en vervult beide functies. Door de grijze kleur past deze kast op maat perfect bij de grijze eetkamerstoelen en blauwe vaas.


Shop de look: lichte en ruime woonkamer

Eettafel voor het hele gezin

De twee Bell lampen van Normann Copenhagen zijn de blikvangers boven de eettafel. Deze eettafel is ook op maat gemaakt door Cómodo en past door zijn stoere uitstraling goed bij de andere meubels die in de woonkamer te vinden zijn. Een grote vaas met verse bloemen is altijd een goed idee. Net zoals een mix van designstoelen rondom de eettafel.


Shop de look: lichte en ruime woonkamer

Loungebank voor iedereen

Wat is er fijner dan na een lange dag werken op de bank te ploffen? Deze loungebank leent zich uitstekend om er languit op te gaan liggen. De grote hoeveelheid kussens kleden de bank gezellig aan en de groep bijzettafels maken het geheel af. Vergeet niet nog voor een rustig ogend vloerkleed te kiezen en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen avond voor de tv.


Shop de look: lichte en ruime woonkamer

Meerdere tafels bij elkaar

Een groep bijzettafel oogt mooi, maar is ook functioneel. Waar de ene bijzettafel ideaal is om de mooiste koffietafelboeken op te leggen, zijn de anderen perfect voor een hapje en een drankje. Cómodo heeft gekozen voor verschillende pasteltinten, zodat het geheel speels oogt. Uiteraard kun je ook kiezen voor andere kleuren, maar zorg er wel voor dat deze licht van kleur zijn zodat de lichte en ruime woonkamer een geheel is.

Wil je meer informatie over het bedrijf Cómodo of ook zo’n mooie opbergkast of eettafel? Bezoek dan eens de Cómodo-site.

nog meer: wooninspiratie