WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shop de look: een hangstoel

De hangstoel is hip! Steeds vaker zien we mooie exemplaren van deze comfortabele stoel. Je kunt er heerlijk in wegdromen met een goed boek of voor de tv met je favoriete serie. Niet zo gek dus dat deze stoel zo populair is. Benieuwd hoe je het meubelstuk mooi combineert? Laat je inspireren!
Shop de look: een hangstoel

In de woonkamer

Niets fijner dan op een regenachtige, donkere dag lekker met een goed boek of fijn tijdschrift onder een plaid te kruipen en heerlijk te ontspannen. Een comfortabele hangstoel is hiervoor bij uitstek geschikt. Met een paar fijne kussens en een warm plaid maak je van je hangstoel een echte relaxplek. Zo worden die regenachtige zondagen opeens een stuk minder erg! Ben je uitgelezen? Dan laat je die kussens en plaids er gewoon inliggen, zo is je stoel een echte blikvanger in je interieur.
Shop de look: een hangstoel

Comfort in de tuin

Behalve dat de hangstoel perfect geschikt is voor in de woonkamer doen deze stoelen het ook goed in de tuin. Op het terras of onder je veranda: met een hangende stoel in de tuin creëer je gemakkelijk wat extra comfort. Op een frisse, zonnige voorjaarsochtend is de stoel de perfecte plek om je dag, onder het genot van een kopje koffie, heerlijk in het zonnetje te beginnen. Wij zijn fan!

Hangstoel online shoppen:Bron: Fotografie Alexander van Berge | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie