WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shop de look: behang in de woonkamer

Behang is populair! Grafische prints, zwart-witte dessins of fotobehang: we zien het steeds meer. Met een mooi behang creëer je een echte blikvanger in de ruimte. Behang in de woonkamer is dus perfect om de ruimte een make-over mee te geven. 

Basic behang

Een muur behangen in de woonkamer vraagt wel om een beetje lef. Logisch dus dat je misschien liever kiest voor een basic, tijdloos behang dan dat je meteen met drukke prints en felle kleuren aan de slag gaat. Toch creëer je ook met een basic behang al gemakkelijk een ander effect. Kies bijvoorbeeld voor een behang in verschillende tinten grijs of met subtiele bloemen. Simpel, maar o zo mooi!

Gedurfd gekleurd behang in de woonkamer

Durf jij behoorlijk uit te pakken als het gaat om de inrichting van je huis? Dan is een gedurfd behang van een merk als Graham & Brown of Boråstapeter in de woonkamer vast wat voor jou! Felle kleuren en vrolijke patronen maken van jouw huis een prachtig, kleurrijk en persoonlijk thuis. Ben je wel gek op deze mooie kleuren en patronen, maar is een hele muur behangen je iets teveel van het goede? Tip! Koop een aantal houten platen bij de bouwmarkt en behang deze. Je zet ze gemakkelijk tegen de muur. Ben je ze zat, dan ruim je ze net zo gemakkelijk weer op.

Industriële look

Ben je gek op een industrieel interieur, maar ben je helaas niet gezegend met mooie, ruwe stenen muren in je huis? Dan is een rol behang de ideale oplossing. Met een behang met mooie baksteenprint of een steigerhout-effect haal je die industriële sfeer gemakkelijk in huis. Style het af met een stoere lockerkast en wat accessoires en je kent je interieur niet meer terug.


Bron beeld: 1. Graham & Brown – 2. Boråstapeter – 3. NLXL

nog meer: wooninspiratie