WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shiny Sunday: Stijlvolle buitenverlichting

De meeste buitenverlichting staat niet op de lijst om genomineerd te worden tot meest stijlvolle lamp. Een buitenlamp is vaak puur functioneel en om ervoor te zorgen dat je wat kunt zien als je in het donker thuiskomt. Buitenlampen met sensor zijn dan ook ideaal. Toch is er ook stijlvolle buitenverlichting, die de tuin of het balkon ook nog eens gezellig maakt. Want waarom zou je alleen binnen voor gezelligheid zorgen?
Shiny Sunday: Stijlvolle buitenverlichting

Buitenlantaarn in Charles Dickens-stijl

Maak het gezellig in de tuin met een buitenlantaarn in Charles Dickens-stijl. Door de romantische vormen en het oude glas is deze klassieke lantaarn een plaatje om te zien. Favoriet zijn deze buitenlamp naast de voordeur, maar de lamp hangt ook mooi bij de schuur of de achterdeur.

Buitenlamp met nostalgische uitstraling

Ben jij romantisch? Kies dan voor een buitenlamp met nostalgische uitstraling. Hiermee kun je op en top genieten van een heerlijke nazomeravond. Is de zomer al achter de rug? Ook bij slecht weer zorgt deze soort buitenlamp voor een fijne sfeer in de tuin. Vooral wanneer het heeft gesneeuwd, waan je je voor even in een winters paradijs.

Binnenlamp voor buiten

De hippe lampen die je normaal boven de eettafel of in de hal hangt, zijn nu ook bestemd voor buiten. Niet allemaal, maar sommige exemplaren wel. Hang deze op naast de tuinset of op de veranda, met als resultaat dat je liever in de tuin zit dan binnen.

Tuinverlichting Eglo

Ook de tuin kun je koninklijk aankleden. Heb je een oprit? Dan is het mooi om aan weerszijden tuinverlichting te plaatsen. Heb je een kleine tuin? Dan is het mooi om de tuinverlichting bij de tuinset te plaatsen. Zo maak je het gezellig en kan je ’s avonds heerlijk een boek lezen. Het merk Eglo heeft exemplaren die hiervoor perfect zijn.

Design exemplaar

Vind je al die details voor een buitenlamp overbodig? Kies dan voor een eenvoudig exemplaar dat vooral heel praktisch is. Door de strakke lijnen is een design exemplaar een slimme keuze. Deze lamp kun je goed combineren met een moderne tuin en geeft prachtig licht. Ook een goed idee: buitenverlichting op zonne-energie.

Shop de mooiste stijlvolle buitenverlichtingnog meer: wooninspiratie