kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shiny Sunday: Gekleurde lampsnoeren

Gekleurde lampsnoeren zijn naast nieuwe lampenkappen dé oplossing om jouw oude, versleten lamp nieuw leven in te blazen. Tegenwoordig blijft het niet alleen bij een wit snoertje, maar vind je snoeren in alle kleuren van de regenboog. Met een gekleurd snoer laat je zelfs de eenvoudigste lampen ingewikkeld lijken. En de lamp die je eigenlijk allang had afgeschreven verandert in een hip stukje werk!
Shiny Sunday: gekleurde lampsnoeren

Bijzondere gloeilamp

Eenmaal een mooie lampsnoer uitgekozen, ben je nog niet klaar. Ook tussen alle gloei-, spaar- en led-lampen valt er heel wat te kiezen. Zo kun je kiezen voor een standaard lichtbron, maar zijn bijzondere vormen veel opvallender. Tip! Verander af en toe de lichtbron, zodat de lamp er telkens net weer wat anders uitziet.

Simpele hanglamp

Uiteraard hoef je niet zelf een lampsnoer en een lichtbron uit te kiezen, er zijn genoeg webshops die voor jou al die combinatie hebben gemaakt. Net zo mooi. Twijfel je nog wat er bij jou aan het plafond komt te hangen? Bekijk dan hier alle lampen en hier alle hanglampen. Stylingtip: hang meerdere hanglampen naast elkaar boven de eettafel of voorzie de keuken van enkele simpele hanglampen met een gekleurd lampsnoer.

De leukste gekleurde lampsnoeren:
Bron beeld: Bloomingville

nog meer: wooninspiratie