kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sfeervolle spotverlichting

Spotverlichting is ideaal om ruimtes te belichten waar de zon niet doorkomt. Ook voor ’s avonds op donkere plekken komen spots goed van pas. Je kunt de spotjes meestal zo draaien dat je het licht precies krijgt waar je het nodig hebt. Ook past sfeervolle spotverlichting in veel verschillende interieurs, zoals landelijke interieurs, klassiek, modern of industrieel.

Industrieel

De industriële spot van Bloomingville staat stoer aan elk plafond. Boven de eethoek of in de woonkamer is deze hanglamp een echte eyecatcher.

Klassiek

Voor de liefhebbers van klassieke lampen is een schilderijlamp een echt pronkstuk. Gebruik deze bijvoorbeeld voor het verlichten van een schilderij of een andere accessoire dat in de schijnwerpers mag staan.

Modern

In een modern interieur komt een aluminiumkleurige spot goed tot zijn recht. De lamp heeft een modern uiterlijk en is draaibaar, waardoor hij vooral functioneel is. Ook de Philips Ecomoods spot is qua vorm en functie een stijlvol item in je interieur.

Retro

Voor een vintage look in je huis ga je voor een zwarte lamp met twee spots. De ronde, zwarte lampen zijn helemaal retro.

Glamour

Hou je meer van sierlijke en luxueuze woonaccessoires, dan past de glazen inbouwspot van SLV verlichting het best in je woning. Het kristalglas verspreidt het licht over het plafond. Ideaal voor in de keuken, de hal of de woonkamer.

Sfeervolle spotverlichting:
Bron: CROWDYHOUSE

nog meer: wooninspiratie