WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sfeer in de keuken met de mooie items van Menu

Hoewel je keuken vooral praktisch ingericht moet zijn, mogen een aantal accessoires natuurlijk niet ontbreken. Ook in deze ruimte van het huis zijn een paar mooie sfeermakers onmisbaar. Je brengt er immers best wat uren per week door. Met de keukenaccessoires van het Deense designmerk Menu heb je echte blikvangers in je keuken, die nog praktisch zijn ook.

Design peper- en zoutstel

Menu keukenaccessoires - vtwonen

Het is waarschijnlijk één van de meeste bekende keukenaccessoires van Menu: het mooie peper- en zoutstel. Deze mooie set is in verschillende pasteltinten verkrijgbaar en een echte aanwinst voor je keuken. Natuurlijk om je eten mee op smaak te brengen, maar vooral ook om de keuken mee op te vrolijken. De simpele maar stijlvolle vormgeving past bij iedere woonstijl, je hoeft alleen nog maar je favoriete kleur te kiezen. Ben je niet zo van de gekleurde items? Dan is er ook een basic zwart-wit variant verkrijgbaar. Heb je een etentje? Dan zet je dit prachtige setje met plezier op tafel. 

Mooie draadmand als fruitschaal

Menu schaal - vtwonen

De zoektocht naar een mooie fruitschaal kan soms knap lastig zijn. De schaal moet groot genoeg zijn om voldoende fruit in te kunnen leggen, maar ook weer niet zo groot dat je hele aanrecht direct vol staat. De fruitschaal van Menu is een prima oplossing. Deze mooie draadmand is de perfecte verzamelplek voor je appels, peren en bananen en ook nog eens prachtig om te zien. Ga je voor basic zwart of voor glimmend goud of koper?

Theepot in een bijzonder jasje

Menu theepot - vtwonen

Ben je een echte theeleut? Dan is een kop verse thee op z’n tijd natuurlijk het lekkerst. In de theepotten van Menu maak je heerlijke verse thee zonder te knoeien met losse zakjes of een thee-ei. In de theepot zit namelijk een filter ingebouwd. Handig en ook nog eens mooi om te zien. Doordat de theepot van glas gemaakt is, kijk je er namelijk doorheen waardoor je de losse thee in de pot ziet zitten. Met een mooi glas erbij maak je je thee-moment compleet.

De mooiste items van Menu online:

nog meer: wooninspiratie