WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Schitterende Marokkaanse stijl

Reis met ons af naar het schitterende land Marokko! Ontdek hier de schoonheid van handgemaakte producten voor een flinke boost in je interieur. Marokko is het land met de sprookjesachtige woonstijl, wat zich kenmerkt door koper, zilver en veel kleur. Voeg een vleugje van de Marokkaanse stijl toe in huis of in de tuin en je waant je helemaal op een Perzisch tapijt onder de zon.
Schitterende Marokkaanse stijl - Zenza

Marokkaans koper

Zeg je Marokko dan mogen de koperen producten niet ontbreken. De Marokkaanse lampen met kleine gaatjes zorgen voor romantisch licht en ook het dienblad met de kleine kaarsen zijn pure liefde. Wil je Marokkaans eten, dan mag de tajine voor de bereiding niet ontbreken. En zittend op een lage loungebank helpen kussens je nog meer te ontspannen. Het liefst voorzien van een vrolijke print.

Schitterende Marokkaanse stijl - Zenza

Marokkaanse thee

Een kopje thee drinken is in Marokko een heel ritueel. De thee wordt geschonken uit een prachtige theepot en in stijlvolle glazen. De zoete thee druppelt van hoog naar laag en weer terug netjes in je glas. Met lantaarns, sierkussens en andere kleurrijke accessoires wordt een plek gecreëerd waar thee drinken een groot feest wordt.

Shop de mooiste items in Marokkaanse stijl

nog meer: wooninspiratie