kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Schitterende kerststerren

Eén van de leukste dingen aan kerst is dat je je huis vult met gezelligheid. Een heerlijk geurende kerstboom met sprankelende lichtjes, mooie tafellopers, prachtig porselein servies en natuurlijk kerstdecoratie! Je kunt je huis op verschillende manieren kerstproof maken. Maar schitterende kerststerren blijven toch wel erg mooi.

Geen kerst zonder sterren

De ster is één van de symbolen van Kerst. Daarom is het een echte musthave tijdens de feestdagen. Je kunt ze op tafel leggen ter decoratie, in de kerstboom hangen, er een slinger van maken of voor het raam hangen. Je maakt het feest helemaal compleet door op je kerstboom een stervormige piek te plaatsen.

Lichtgevende ster

Je kunt kiezen voor allerlei soorten kerststerren. Het is echter de lichtgevende ster die populair is. Voor in huis, maar ook in de tuin. Deze ster kun je bovendien door het hele huis opgehangen en beperkt zich dus niet tot kerstdecoratie voor de woonkamer. Wil je in het kerstinterieur rust creëren? Kies dan voor een lichtgevende ster in een neutrale kleur. Tip! Geen Kerst is compleet zonder kaarsverlichting. Vergeet daarom niet deze kandelaars, kaarsen en waxinelichthouders te bekijken.

nog meer: wooninspiratie