WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Rotan poef

Rotan is zo’n materiaal dat af en toe opduikt en direct een trend is. Zo ook op dit moment. En niet alleen voor binnen, ook buiten doet dit materiaal het goed. Wil je graag een mooi interieur, maar vind je het lastig om direct groots te beginnen? Dan zijn kleinmeubelen en accessoires altijd een goed idee. Binnen deze trend is de rotan poef dan ook een aanrader. Klein van formaat, groots van functionaliteit. Want waar kun je de rotan poef niet in huis plaatsen?
Rotan poef

Landelijk

Rotan poefs hebben een natuurlijke uitstraling. Hierdoor passen ze goed in rustige en landelijke interieurs. Echter zijn er ontwerpen die iets klassieker zijn en vind je online ook moderne rotan poefs. Combineer ze met andere mooie rotan meubels, zoals rotan stoelen. Daar zijn er zoveel van te vinden, omdat ook de stoelen binnen de trend passen. Meer rotan? Er zijn zelfs rotan tafels en paraplubakken verkrijgbaar. Als echte rotan-liefhebber kun je dus met deze trend je hart ophalen.

Moderne rotan poef

Houd je meer van modern en strak? Dat kan ook met rotan. Kies dan niet voor het bruine rotan, maar bekijk eens de meubelen van rotan die geverfd zijn in een kleur. Ook de rotan poef is er in vele kleuren. Fijn, voor als je de bruine rotan items iets te landelijke en robuust vindt. Tips? Hieronder een selectie van de mooiste rotan poefs.

Rotan poef / rieten poef

nog meer: wooninspiratie