WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Quotes aan je muur

Met je interieur kun je behalve gemak creëren, uitstralen wie je bent en waar je voor staat. Dit kun je doen door decoratie in je huis te plaatsen en bepaalde kleuren te gebruiken, maar ook door quotes aan je muur te hangen. Je kunt posters ophangen of schilderijtjes op een plankje zetten. Ideaal als je nog een kale muur hebt om op te fleuren! Tegelijkertijd kun je jezelf door de quotes een inspiratieboost geven.

Quotes voor elke woonstijl

Al die schilderijen en posters staan gezellig in je kamer, maar ze kunnen je inrichting ook speelser of juist stijlvoller maken. Kies daarom het lettertype wat bij jouw interieur past. Heb je een klassiek interieur? Kies dan quotes in sierletters. Heb je een modern interieur? Kies dan voor ronde vormen. Bij een industrieel interieur past een stoere houten bord en bij een kleurrijk interieur past een kleurige tekst. Hulp nodig bij het ophangen van lijsten en prints? Zo doe je dat!

Meer quotes in huis

Een tekst in huis kan altijd en overal. Zo is een Wordfeud-wand een aanrader, zijn met woldraad omwonden letters erg mooi en kun je dat tekstbord met favoriete quote ook heel gemakkelijk zelfmaken. Wil je direct shoppen? Bekijk dan hier alle muurdecoratie.

De leukste quotes aan je muur:
Bron beeld: Design Letters

nog meer: wooninspiratie