WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Poef haken met Zpagetti

Het is de trend van het moment: een gehaakte poef. Dit woonaccessoire is niet voor niets populair, het staat namelijk erg leuk in huis en het is handig in gebruik. Bovendien kun je er zelf een maken. Een poef haken met Zpagetti? Lastig is het niet. Geen tijd of geen zin om er een zelf te haken? Uiteraard kun je er ook een kant-en-klaar kopen.
Poef haken met Zpagetti

Haken is hip

Haken en breien is enorm populair op het moment. Zowel jong als oud is aan het haken en breien geslagen. Daarom zie je steeds meer gehaakte woonaccessoires voorbij komen. Naast kussens en manden is een gehaakte poef heel populair.

Poef haken met Zpagetti

Een poef haken doe je heel makkelijk met Zpagetti. Zpagetti is gemaakt van een duurzaam materiaal en is ideaal om snel en gemakkelijk mee te haken of te breien. Online kun je de wol van Zpagetti bestellen of neem direct een Zpagetti-pakket, dan heb je alles wat je nodig hebt. In onderstaande video zie je hoe je daarmee kunt haken om een poef te maken. Het patroon vind je bij Hoooked.

Dit heb je nodig

De haakgaren van Zpagetti zijn van het merk Hoooked. Deze haakgaren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren! Nog veel handiger is een compleet Zpagetti pakket, dan zitten de haakpennen er gelijk bij.

Gehaakte poef kopen

Poef haken met Zpagetti toch te veel werk? Je kunt ook heel veel leuke gehaakte poefen gewoon kopen! Hieronder vind je onze favorieten:

Kijk voor nog meer keuze bij alle gehaakte poefen.

nog meer: wooninspiratie