WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pick of the week: vtwonen kandelaren

De kaarsen mogen aan! Het liefst verspreid door het hele huis voor nog meer gezelligheid. Wat is daar nu meer geschikt voor dan de nieuwe vtwonen kandelaren? Een feestje om te zien en om mee te stylen.

Feestelijk tafelen

Onmisbaar voor de feestelijk gedekte tafel of het dressoir is een aantal kandelaren. Liever te veel, dan te weinig. Mixen mag, want het is juist mooi om te kiezen voor verschillende soorten kandelaren. Ben jij al klaar voor de feestdagen? vtwonen heeft nieuwe kandelaren in de collectie, in meerdere varianten. Zo kun je kiezen uit hout, zwart en naturel én verschillende vormen. Het zijn bovendien niet zomaar kandelaren, maar met verborgen verrassingen. Zo zijn de houten kandelaren voorzien van een gouden twist voor nog meer feestelijkheid. Benieuwd? Je vindt hier de vtwonen kandelaren.

30% korting op vtwonen kandelaren

Meer licht in huis? Tot en met 30 november shop je de vtwonen kandelaren met 30% korting. Oftewel, de perfecte gelegenheid om van accessoires te wisselen. Helemaal nu de feestdagen eraan komen, mag er best wat meer decoratie in huis. Tip! De kandelaren zijn ook mooi om cadeau te doen.

Meer producten waar wij blij van worden? Vorige week stond de bank retro van HKliving in de spotlight. Zeker ook een aanrader.

Bron: vtwonen | Fotografie: Sjoerd Eickmans | Styling: Kim van Rossenberg

nog meer: wooninspiratie