WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pick of the week: textiel van By Mölle

Nu het kouder wordt, is het nog belangrijker om te kiezen voor fijn textiel. Denk aan een warme plaid voor op de bank en een rij kussens op het bed. Een aanrader? Het textiel van By Mölle. Hiermee trotseer je zeker de kou. 

Oer-Hollands merk

Het merk By Mölle – samenvoeging van het Engelse ‘by’ en het Sallandse merk voor molen – klinkt ietwat Scandinavisch, maar is gewoon opgericht in het Nederlandse Dalfsen. Hier in de studio wordt het linnengoed op bestelling gemaakt. Inspiratie voor de collectie haalt het merk uit de natuur, in duurzaamheid en bewust leven. Niet gek dus dat linnen en wol de basis zijn van de collectie van dit merk.

Plaids en kussens

Favorieten van het merk zijn de plaids en kussens. Allen verkrijgbaar in prachtige pasteltinten en van een goede kwaliteit. De plaid is de musthave tijdens koude dagen. Niet alleen komt het item van pas op de bank, ook op het bed is het ideaal als extra laag tegen de kou. Uiteraard mag een goede dosis kussens niet ontbreken. Heel fijn: de kussens van By Mölle kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden. Denk je dit textiel te herkennen? Dat kan! Zo is het onder andere gebruikt in de slaapkamer in het vtwonen-huis op de vt wonen&design beurs.

Ook een must voor het najaar en de winter? Goede verlichting. Deze wandlamp en tevens pick of the week van vorige week is zeker een aanrader.

nog meer: wooninspiratie