WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pick of the week: het nieuwe vtwonen behang

Het is niet zomaar even een behangetje dat je in huis haalt, maar een met een onverwachte twist die aangenaam verrast. En zeg nou zelf, het lijkt net echt toch?

M.m.v. HKliving (tafel, ornamenten). Zuiver (karpet). IKEA (bureaulamp, vilten mandje). Household Hardware (rieten mand). Stoel via vtwonen.nl (niet meer verkrijgbaar). Overig privébezit.

Verzameld werk

Een ets, een metalen fotolijst, een oud portret, ja zelfs een geknipt silhouet aan de wand; en dat zonder ook maar iets op te hangen. Sit back and relax, want stad en land af gaan om een hele verzameling muurdecoratie bij elkaar te scharrelen hoeft niet, dat hebben wij al voor je gedaan. In een echte vtwonen mix van vintage en eigentijds, met warme en stoere materialen. Wel opvallend, maar door alle mooi op elkaar afgestemde kleuren ook weer niet té aanwezig. Mis ook dit fotobehang met twee authentieke ramen niet! En dat is natuurlijk niet alles. De hele vtwonen fotobehangcollectie vind je hier. Muurdecoratie shoppen? Onze selectie muurdecoratie vind je hier.

Onze vorige pick of the week gemist? Dat was het leuke krokodillen vloerkleed van Kidsdepot.

Bron: vtwonen 01-2018 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Fietje Bruijn

nog meer: wooninspiratie