vtwonen

Pick of the week: opbergrek van Tolhuijs

Een opgeruimd bureau, betekent een productieve werkdag. Maar waar te beginnen? Stap 1: organiseren! Stap 2: de werkplek stylen. Maak kennis met je nieuwe helpende werkhand: het opbergrek van Tolhuijs. Handig, mooi én zelf samen te stellen. 

Afval in een nieuw jasje

Wij houden wel van een beetje anders dan anders. Tolhuijs ook! Bij het Nederlandse merk wordt niet gekeken naar wat ze willen maken, maar naar het beschikbare afvalmateriaal om vervolgens te verzinnen wat ze ervan kunnen maken. Oftewel: ontwerpen uit noodzaak. Zo is het stalen frame van dit wandrek gemaakt van het restmateriaal van een hekwerk fabrikant. En zijn de verschillende plankjes gemaakt van afval pallets, of geperst papier. Wat een fijne combinatie!

Psst… Kan jouw werkplek nog een update gebruiken? Shop nu accessoires en meubels en krijg €10 korting bij besteding €70.

Nieuwsgierig naar onze vorige pick of the week waarin we onze favorieten van HKliving uitlichtten? Dit zijn onze 10 favorieten.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Veronique de Jong op 24 augustus 2018 om 10:54

Goedemorgen,

Ik vind die wandlamp ook echt super leuk. Weten jullie van welk merk deze lamp is?

Alvast bedankt.

Groet Veronique de Jong

>

vtwonen op 27 augustus 2018 om 08:03

Beste Veronique, dat zou je even bij Tolhuijs na kunnen vragen. Het is hun beeld. Wij hebben helaas geen informatie over de overige producten.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties