WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pick of the week: nieuwe producten van HKliving

We zijn fan van de nieuwe collectie van HKliving. En deze mooie bamboe vitrinekast is een van onze favorieten. Een tropisch podium voor je mooiste woonaccessoires, boeken, het servies van oma of alle souvenirs van verre reizen. En het leuke is dat de kast zelf ook uit een exotisch oord lijkt te komen. Kortom: een bijzondere blikvanger die bijzondere woonaccessoires in het zonnetje zet. 

Je accessoires hoog en droog

Doordat de vitrinekast op hoge poten staat en gemaakt is van natuurlijk bamboe heeft de kast een luchtige uitstraling. De kast telt drie planken die uitnodigen tot het uitstallen van zoveel mogelijk moois. De kast voelt zich daarbij thuis in de keuken, woonkamer als de studeerkamer. Je raad het vast al, wij hebben al een mooi plekje in huis in gedachten voor deze kast. Net als voor alle andere nieuwe producten van HKliving overigens! We gebruikten al eerder wat pareltjes in deze etnische styling.

Meer kasten van HKliving vind je hier. En heb je onze vorige pick of the week gemist? Dat was de Matteo bank van Bodilson.

nog meer: wooninspiratie